Lesky na rty

IXIMA 12

V nadcházející letní sezóně je lesk na rty jemným doplněním přirozeného vzhledu. Rty budou třpytivé a krásně se budou lesknout. Jemný třpyt dá tvým rtům smyslnost a hravost. Velkou výhodou lesků je odolnost proti vodě a snadné použití.

Lesk můžete použít samostatně, ale i přes rtěnku. Tím se dá docílit pokaždé jiného odstínu. Lesk dodá objem vašim rtům i potřebnou hydrataci.

Pokud chcete znát pár fíglů, poprašte své rty jemně pudrem a pak naneste lesk. Díky tomu bude barva lesku na vašich rtech držet déle.

Úplně nejlepší je ale použít nejprve trochu make-upu, obtáhnout okraje konturkou v podobě tužky na rty, na to nanést rtěnku nejlépe štětečkem a pak lehce přepudrujte. Nakonec použijte druhou vrstvu rtěnky a na to naneste trochu lesku na rty. Nakonec mezi rty můžete stisknout ubrousek a vzhled bude dokonalý a přirozený. Rty budou plné, zářivé a barva bude trvalá.

Lesky mají překrásné odstíny od čirých a transparentních, které zahalí vaše rty do smyslného mokrého závoje, až po nádherné barvy jara a léta v růžových a červených odstínech s nádechy do

Chcete mít krásně lesklé rty? Pečujte o ně pomocí lesku na rty. Pořiďte si lesk na rty Ixima, šitý na míru vašim rtům.

Třeba Lesk na rty 30 lososová s perletí

Lesk na rty 30 lososová s perletí

 

Views All Time
Views All Time
160
Views Today
Views Today
1

Pavla Růžičková

Jsem multifunkční zařízení se smyslem pro zodpovědnost a tahem na branku. Mám ráda výzvy a nové šance. Nerada stagnuji a ráda měním obory. Věnuji se psaní článků, zpracování odborných textů, píšu na weby, blogy i do newstletterů, dělám recenze, korektury a PR články téměř na libovolné téma. Hledám způsob jak oslovovat svým psaním, ukazovat různé úhly pohledu, předávat svoje zkušenosti, měnit, být užitečná, budovat dlouhodobou spolupráci.

Napsat komentář