Václavské náměstí a podpora prezidenta Miloše Zemana

Václavské náměstí a podpora prezidenta Miloše Zemana

Celý internet, všechny noviny, všechny kanály v TV včetně ČT24 vysílají vše proti prezidentu Miloši Zemanovi. Ani zmínka o Václavském náměstí a podpoře prezidenta. Jde o váženou osobu, hlavu státu, které je třeba prokazovat náležitou úctu.

Jde o propagandu a víc než totalitní režim. A náš národ jim to žere i s navijákem.

Bylo by při nejmenším slušné lidmi projevenou podporu prezidentu Zemanovi zmínit.

Nemusím s někým zcela ve všem souhlasit, abych jej dokázala podpořit a zastat se. Vykonstruovaná kauza kolem Jiřího Bradyho, který nikdy nebyl na listině vyznamenaných, posloužila na odstartování jakéhosi pokryteckého hnutí. Pokud vím, prezident nikdy nepopřel panu Bradymu jeho zásluhy.

Václavské náměstí, podpora Miloše Zemana

Hnutí Adama B. Bartoše NE Bruselu – Národní demokracie v pátek uspořádalo shromáždění na horní části Václavského náměstí.

Akce byla zahájena v 14:00 českou a slovenskou hymnou. Připomněli si svátek 28. října a vyjádřili podporu prezidentovi Milošovi Zemanovi. Řečníci zdůraznili význam 28. října, ale především mluvili o našem současném stavu v Česku.

Zejména vyjádřili podporu prezidentovi Miloši Zemanovi. Na rovinu řekli, to, co říkám i já. I když s ním v mnohém nesouhlasí, je to podle nich jediný člověk, který je na jejich straně. Setkání se nesl v duchu varování před migranty, kteří ohrožují Českou republiku. Hnutí nabádalo k tomu, aby se Češi ničeho nezalekli a byli připraveni bojovat v přední linii.

Moc by mě zajímalo, kolik lidí bude v první linii z těch, kteří chtějí právě na západ a vykřikují v televizi. S nikým nikdy nebudete souhlasit úplně, nabylo by to normální.

Na podporu Zemana měli na náměstí lidé v rukou zelené karty a papíry s nápisem „Ať žije náš prezident Miloš Zeman“. Heslo bylo několikrát provoláváno.

Nutno dodat, že jako vždy na celou akci dohlížela policie a k žádnému incidentu nedošlo.

Přenos ČT24 a Staroměstské náměstí

Tak trochu trapně mi vyznívá celé setkání. O zpívajících nikdo před tím nikdy neslyšel. Řečníci protestují, mají plnou pusu Masaryka a Havla, ale jejich výroky vyznívají poněkud hluše. Proti čemu vlastně protestují, mi není jasné. Jestli chce pan Horáček kandidovat na prezidenta, tak Bůh s námi.

A mimochodem prezident Masaryk bojoval proti Západu. Jen nevím, zda ti, co mluví, o tom vědí.vaclavak

Pan Pithard prohlásí, že nás z totality vyvedl Havel, Dalajláma a Jiří Brady v jedné větě a národ tleská. Jak se tito tři dostali na jedno místo, by mě fakt zajímalo. Havla nelze popřít, i když jeho postava byla také vyvedena odněkud z hlubin a stala se z něj národnostní modla. Jeho jméno je nyní zneužíváno očividně k jakémukoliv pokryteckému hnutí.

Celé to má navodit atmosféru roku 1989. Působí to celé vykonstruovaně a trapně.

V dalším projevu zazní, jak všichni chceme na západ, ne do Číny a Ruska.

Celý západ ale přesunul výrobu do Číny. Tam se vše levně vyrábí pro celý západ. Vykořisťovatelský západ ale Čínou pohrdá. Banda pokrytců plácá hubou na pódiu a ČT24 to v klidu vysílá a lidé tomu tleskají.

Naše pravicová vláda prodala všechno západu, něco pravda i do Číny, peníze nesmrdí, že? Nepatří nám ani zadek, na kterém sedíme.

Opravdu chceme na ten západ, který se nám zjevuje v posledních dnech? Projel si někdo Itálii, Německo, Rakousko a Francii? Zbídačené země obsazované migranty?

Pochopil vůbec někdo Brexit?

28. října – Den vzniku samostatného Československa

Na den vzniku samostatnosti republiky chceme na Západ, do Evropy a do Evropské unie? Odevzdáváme klíče od naší republiky. Tak abychom o naší samostatnosti nemohli rozhodovat. Slepě si necháváme diktovat podmínky a slepě přijímáme jeden omezující zákon a nařízení za druhým. Slepě se jako ovce necháme ovládat.

Je to parodie. V tento den se vlastně své samostatnosti vzdáváme. Kdyby si někdo přečetl onu Lisabonskou smlouvu, vzal by si kýbl a šel zvracet. Nerozhodujeme totiž o ničem.

Celé to loutkové kašpárkové divadlo herců a umělců, které se nechá opět vodit za nitky a utáhnout na vařené nudli asi zase zblbne celý národ.

Sleduji propagandistická media a nestačím se divit, kdo těm všem lidem vymyl mozky.

Vkládám ještě zdařilý článek, který stojí za přečtení: 28. října na Staroměstském náměstí patrně dojde k reinkarnaci studenta Šmída

Zdroj: Na Václavském náměstí demonstrovali na podporu Zemana, nabádali k obraně hranic

Zdroj: Za Zemana na Václaváku | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran

 

Views All Time
Views All Time
242
Views Today
Views Today
1

Pavla Růžičková

Jsem multifunkční zařízení se smyslem pro zodpovědnost a tahem na branku. Mám ráda výzvy a nové šance. Nerada stagnuji a ráda měním obory. Věnuji se psaní článků, zpracování odborných textů, píšu na weby, blogy i do newstletterů, dělám recenze, korektury a PR články téměř na libovolné téma. Hledám způsob jak oslovovat svým psaním, ukazovat různé úhly pohledu, předávat svoje zkušenosti, měnit, být užitečná, budovat dlouhodobou spolupráci.

Napsat komentář